Näyttävät pokaalit palkitsemiseen – kolme eri kokoluokkaa

Palkintohuoneelta saat tilattua upeat pokaalit niin oikeisiin arvokisoihin kuin vaikkapa kaveriporukan keskinäisten urheilukisojen palkinnoiksi. Valikoimistamme löytyy pokaaleja kolmessa eri koossa: pienet ja edulliset pokaalit, hieman arvokkaammat keskikokoiset pokaalit sekä suuret ja näyttävät, kiertopalkinnoiksikin sopivat pokaalit. Kaikki pokaalit ovat saatavilla lukuisissa malli-, muoto- ja tyylivaihtoehdoissa sekä omalla kaiverruksella. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä tilataksesi pokaalit meiltä! Toimitamme palkinnot nopeasti ja edullisesti koko Suomeen.

Pokaali on arvostettu palkinto

Pokaalit ovat arvostettuja ja näyttäviä palkintoja, joiden voittaminen tuntuu erityisen hyvältä. Maailman tunnetuimmissa urheilukilpailuissakin, kuten amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlissa, jalkapallon MM-kisoissa tai NHL:n pudotuspelien finaalissa voittajajoukkue nostaa ilmaan maineeltaan miltei myyttisiin mittoihin kasvaneen pokaalin, jota kaikki himoitsevat. Myös koti-Suomessa jääkiekon SM-liigan palkintopokaali, Kanada-malja, tunnetaan koko kansan keskuudessa.

Valikoimistamme löydät tyylikkäät, laadukkaat ja kestävät pokaalit kaikenlaiseen palkitsemiseen. Pokaaleja on saatavilla kolmea eri kokoa: pienet, keskikokoiset ja isot pokaalit. Tekstikaiverrukset veloituksetta!