Palkintohuone ay

Aukioloajat:
Ma-To 9:30-17:00

Pe 9:30-15:00

Lomalla seuraavan kerran:

viikko 4 (23.-29.1.2023)

viikot 24 ja 25 (12.-25.6.2023)

 Käyntiosoite:
Topeeka 25
61800 Kauhajoki

p. 040 585 6278

palkinto@palkintohuone.fi (Lähetämme vahvistuksen kaikkiin sähköpostitilauksiin). Joskus sähköpostit vain eivät oikein toimi ja sellaista tapausta varten meillä on varalla osoite palkintohuone.kauhajoki@gmail.com

www.palkintohuone.fi

Tilaus- ja toimitusehdot

KAIVERRUS: TEKSTIKAIVERRUKSET TEEMME VELOITUKSETTA, ilman merkkirajaa. Kaiverruslaatat sisältyvät hintoihin. Seuran tai yrityksen oman logon "työkalun" teko on 15€ kertakorvauksena ja kaiverrus 1€/kpl.

TILAUS: Tilaukset tehdään SÄHKÖPOSTILLA, puhelimella tai paikan päällä liikkeessämme. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

TOIMITUSAIKAA saisi olla reilu viikko tilauksesta perille, mutta tarvittaessa saamme palkintoja matkaan hyvinkin nopeasti. Kaikki tuotteet löytyvät omasta varastostamme. Muistathan ilmoittaa tilauksessa, milloin palkintoja tarvitaan.

TOIMITUSTAPA: Tilauksesi toimitetaan lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, määrätyt R-Kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset.) Saat tekstiviestin heti kun tilaus on noudettavissa.

TOIMITUSKULUT: Lisäämme laskuun vain 14€ lähetyskuluja.

MAKSUEHTO: Lasku on tarkoitettu seuroille, yhdistyksille, yrityksille tms. Laskun maksuehto on 10 päivää netto tai sopimuksen mukaan. Lopullinen vastuu laskusta on tilaajalla henkilökohtaisesti. Yksityishenkilöt (myös seurat ja yritykset) voivat tilata ja maksaa verkkokaupassamme Lahjahuone.fi. Lisäämme sinne koko ajan palkintotuotteitakin.

Sähköpostitilauksen tulee sisältää seuraavat tiedot:

  • Tilaaja: Nimi, osoite ja PUHELINNUMERO
  • Lasku: Seuran / yrityksen nimi ja laskutusosoite (Lähetämme laskun mielellään sähköpostilla tai verkkolaskuna, mutta myös fyysinen osoite tarvitaan.)
  • Toimitus: Vastaanottajan nimi, osoite ja PUHELINNUMERO. Mihin matkahuollon toimipisteeseen toimitus halutaan sekä milloin palkintoja tarvitaan.

Rekisteriseloste

Palkintohuone ay (1902049-0) pitää rekisteriä asiakkaiden nimistä, osoitteista, puhelinnumeroista, sähköpostiosoitteista ja seurojen tai yritysten nimistä, joihin asiakkuus liittyy.

Tietoja käytetään tilausten lähettämiseen, laskuttamiseen, tarvittaessa lisätietojen kysymiseen koskien tilauksia ja omien tuotteiden mainontaan.

Tietoja ei luovutettan ulkopuolisille, ne ovat Palkintohuoneen omalla tietokoneella ja suojattuna virustorjuntaohjelmalla.

Tiedot tarkistetaan, oikaistaan tai poistetaan asiakkaan niin pyytäessä.